Opinie uczestników szkoleń

Opinie uczestników szkoleń

Zobacz opinie uczestników naszych ostatnich szkoleń i seminariów

5-6 kwietnia 2017 r.
Aktualne zmiany w prawie usług płatniczych

„Bardzo duża wiedza wykładowcy na omawiany temat. Przystępny sposób przekazania wiedzy.”

„Dr Z. Długosz jest wyjątkowym wykładowcą z ogromną charyzmą, wiedzą i umiejętnością jej przekazania oraz podzielenia się nią. Wielkie podziękowanie!”

7-8 grudnia 2015 r.
Zmiany w prawie upadłościowym i nowe prawo restrukturyzacyjne - doświadczenia i praktyki

„Bardzo przystępny przekaz trudnej regulacji.”

19-20 listopada 2015 r.
Dystrybucja ubezpieczeń w bankach

„Prelegenci to fachowcy – przygotowane i przedstawione materiały i informacje były rzeczowe i dogłębne.”

30 września 2015 r.
Znowelizowane obowiązki informacyjne na rynku kapitałowym

„Świetna wiedza teoretyczna i praktyczna. Wykładowca w sposób bardzo przystępny przedstawia wiedzę, pasjonat. Bardzo kontaktowy.”

„Bardzo ciekawa prezentacja, wyczerpująca i bardzo dobra w odbiorze dzięki podawanym przez prowadzącego przykładom z orzecznictwa i praktyki.”

23 czerwca 2015 r.
Nowe regulacje ustawy o obligacjach

„Ciekawie, aktywnie, energicznie.”

26-27 maja 2015 r.
Zmiany w prawie upadłościowym i nowe prawo restrukturyzacyjne

„Seminarium oceniam jako bardzo dobre. Wysoki poziom wszystkich wykładowców. Poziom wykładu, wiedza – także praktyczna – dużej klasy.”

„Szczególnie cenne pozostają wszelkie informacje dotyczące praktycznego podejścia do reakcji organów na zmieniające się przepisy, w tym wykształcona praktyka.”

16 kwietnia 2015 r.
Analiza księgi wieczystej i refinansowanie hipoteczne

„Osoby prowadzące poświęciły czas na wyjaśnienie wszelkich wątpliwości, co było bardzo istotne.”

19 marca 2015 r.
Sankcje administracyjne stosowane przez KNF i Prezesa UOKiK/Komisję Europejską na rynku finansowym

„Bardzo dobry wykład, zarówno pod względem teoretycznym, jak również praktycznym. Dużo interesujących informacji, miła atmosfera, będę polecał.”

21 listopada 2014 r.
Naruszanie praw konsumentów w reklamie i umowach – bank wobec ostatnich działań UOKiK

„Świetnie przygotowani wykładowcy, dużo praktycznych informacji, bardzo dobre materiały.”

17 października 2014 r.
Bank wobec śmierci swojego klienta

„Szkolenie interesujące i uporządkowane. Prowadzący chętnie udzielał odpowiedzi na pytania uczestników.”

29-30 września 2014 r.
Bancassurance w świetle nowej Rekomendacji U Komisji Nadzoru Finansowego

„Bardzo przydatne szkolenie.”

„Dziękuję za szkolenie, które było zorganizowane na najwyższym poziomie i spełniło wszelkie oczekiwania.”

23 maja 2014 r.
Opróżnione miejsce hipoteczne

„Ogromna wiedza teoretyczna i praktyczna. Jasny sposób przekazywania wiedzy. Dużo przykładów praktycznych. Praca na kazusach - super.”

„Bardzo kompetentny wykład.”

„Bardzo merytoryczne seminarium. Bardzo dobrze przygotowane. Prelegent bardzo cierpliwy, pomocny i znający odpowiedzi na wszystkie zadawane pytania.”

10 kwietnia 2014 r.
Outsourcing IT na gruncie regulacji prawa bankowego oraz ustawy o obrocie instrumentami finansowymi – w teorii i w praktyce

„Wysoki poziom merytoryczny – ciekawe.”

24 maja 2013 r.
Egzekucja z rachunków bankowych

„Bardzo dobre szkolenie i jego organizacja.”

17 kwietnia 2013 r.
Hipoteka po nowelizacji – dwa lata w praktyce

„Przepisy prawne, na które powołuje się prelegent, zamieszczone są w materiałach ze szkolenia – podoba mi się to.”

6 grudnia 2012 r.
Stosowanie nowej ustawy o spółdzielczych kasach oszczędnościowo – kredytowych z 2009 r.

„Bardzo dobra organizacja.”

24-25 września 2012 r.
Ustawa o usługach płatniczych - praktyczne aspekty wdrożenia

„Dobre miejsce, dobry termin, osoby znające temat merytorycznie. Dziękuję.”

19 września 2012 r.
Ustawa deweloperska z perspektywy banków

„Bardzo fachowo, ciekawie, wartko prowadzone szkolenie.”

8-9 lutego 2011 r.
Nowelizacja przepisów o hipotece – zakres zmian i ich konsekwencje dla banków

„Bardzo ciekawe i bardzo dobre seminarium. Materiały przygotowane w stopniu bardzo dobrym.”

Instytut Szkoleń Prawa Bankowego

Instytut Szkoleń Prawa Bankowego
ul. Księcia E. Lubomirskiego 5 | 05-250 Radzymin
tel.: +48 22 243 16 91 | e-mail: ispb@ispb.pl | www.ispb.pl

Wydawca miesięcznika
Monitor Prawa Bankowego

Copyright © 2009-2017 Instytut Szkoleń Prawa Bankowego